Alternativni lijek protiv skleroze

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

Ovaj alternativni recept potječe od staro kineskog lijeka, koji je 1971. godine pronađen u jednom od tibetanskih samostana, ispisan na glinenim pločama. Recept je potom vrlo brzo preveden na sve svjetske jezike, kako bi bio dostupan svima.
Ovaj prirodni lijek oslobađa organizam od masnih i drugih štetnih naslaga, poboljšava izmjenu tvari u organizmu te pridonosi boljoj elastičnost krvnih žila, sprečavajući infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju te stvaranje tumora. Kod točnog pridržavanja uputa za terapiju, djelotvoran je čak i kod pomlađivanja čitavog organizma.

Priprema:

Za pripremu ovog prirodnog lijeka potrebno je dobro očistiti i isprati 350 g češnjaka, nasjeckati ga i istucati drvenim tučkom u većoj drvenoj ili plastičnoj posudi. Tako samljeveni češnjak potrebno je staviti u staklenku te dodati 3 dl 96% alkohola kojeg možete kupiti u ljekarni. Posudu je potom potrebno čvrsto zatvoriti i pustiti tako da odstoji tijekom 10 dana, na hladnom mjestu. Nakon 10 dana, sadržaj posude je potrebno procijediti kroz čvrstu gazu. Dobiveni sirup je potrebno još par dana držati u hladnjaku, zatim možete započeti s liječenjem.

Lijek se konzumira na način da se dobiveni sirup miješa s 0,5 dl mlijeka sobne temperature i to prema slijedećem rasporedu:

Dan    Doručak    Ručak    Večera
1.    1 kap    2 kapi    3 kapi
2.    4 kapi    5 kapi    6 kapi
3.    7 kapi    8 kapi    9 kapi
4.    10 kapi    11 kapi    12 kapi
5.    13 kapi    14 kapi    15 kapi
6.    15 kapi    14 kapi    13 kapi
7.    12 kapi    11 kapi    10 kapi
8.    9 kapi    8 kapi    7 kapi
9.    6 kapi    5 kapi    4 kapi
10    3 kapi    2 kapi    1 kap

Nakon navedenog tretmana provedenog prema rasporedu iz tablice potrebno je nastaviti s uzimanjem lijeka i to 3 puta na dan po 25 kapi, dok se ne potroši cijeli sadržaj iz posude.

Lijek je najbolje konzumirati za vrijeme jela. Preporuka je liječenje ponovi nakon 5 godina.
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More