E u r o

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
 Jednostavan,fantastičan ,naprosto se topi u ustima
Sastojci:
Beze kore:

     9 bjelanjaka
     300 grama šećera 
    1 žlicajabučnog octa

Krema:

     350 ml mlijeka
     25 grama gustina
     150 grama šećera
     1 vrećica vanili šećera
      300 mlvrhnja za šlag 
    vrećica i pol želatine u prahu
     4 žumanjka 
     voće po želji (ja sam stavila breskve i kivi)

Priprema:

    Pjenasto izmiksajte bjelanjke postepeno dodavajući šećer i ocat.
    Stavite papir u tepsiju veličine pećnice, rasporedite bjelanjke i pecite sat vremena na 150 stupnjeva.
    Pečenu koru izrežite na tri dijela.
    Za kremu uzmite mali dio mlijeka koji pomješajte sa žumanjcima i gustinom, pa kao puding zakuhajte u ostatku mlijeka i šećera.
    Vrhnje za šlag izmiksajte a želatinu napravite po uputama na vrećici.
    Kuhanu kremu postepeno dodajte u tučeni šlag te na kraju umješajte rastopljenu želatinu.
    Isjeckano voće dodajte u kremu ili možete zasebno posložiti po kremi.
    Nadjenite prvi list kremom i voćem, pa drugi list te poklopite trećim listom.
    Dobro ohladit

Recept preuzet sa: coolinarika.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More