Fererro rocher

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Probavši tamnu kuglicu od kolegice,strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati :) 

Sastojci:

-200 g lješnjak napolitanki  
-300 g lješnjaka - prženih, sjeckanih  
-400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)  
-300 g mliječne čokolade  
-9 žlica ulja

Priprema:

Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu.

Sve zamjesiti da se poveže.

Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.

Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.

Čokoladu s uljem otopiti na laganoj vatri.

Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.

Uživajte

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More