BAKIN KOLAČ OD JABUKA: Recept za vješte i manje vješte kuhare!

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Sastojci:

    3 jaja,
    12 kaš šećera,
    12 kaš ulja,
    12 kaš mlijeka,
    15 kaš brašna,
    1 prašak za pecivo,
    1/2 kg jabuka,
    šećer u prahu za posipanje,
    cimet


Priprema
Napraviti smjesu od jaja, šećera, brašna, ulja, mlijeka i praška za pecivo. Jabuke naribati i po želji dodati cimet (Nekima je kolač bolji bez cimeta!).
Pola smjese uliti u kalup i staviti da se peče 15-ak minuta na 180 stepeni C.
Nakon toga izvaditi iz pećnice, na biskvit poslagati naribane jabuke, a na jabuke drugu polovicu smjese za biskvit i vratiti u pećnicu na još 10-ak minuta.
Pečen i ohlađen kolač posuti šećerom u prahu.

Izvor: doznajemo.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More