Pečeni krumpir

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Sastojci:

-1 kg krumpira
-5 dkg margarina
-0,5 dl maslinovog ulja
-1 režanj češnjaka
-sol, peršin

Priprema:

Krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi

Zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)

Krumpir staviti kuhati u slanu vodu.

Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje

Izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira.

Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira

Peći u pečnici

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More