Sastojci:
-4 žlice ulja
-100 g luka
-70 g mesnate slanine
-2 češnja češnjaka
-1,3–1,5 l vode
-1 žlica Vegete
-1 list Lovor sušeni
-1 žlica nasjeckanog celerova lista
-3 limenke Smeđeg graha Podravka (400 g)
-2 žlice Dvostrukog koncentrata rajčice
-150 g Chifferi Podravka
-1 žlica nasjeckanog peršina
Priprema:
Na vrućem ulju popecite nasjeckani luk i na komadiće narezanu slaninu.
Dodajte protisnuti češnjak i zalijte s malo vode.
Dodajte Vegetu, lovorov list, celerov list i pirjajte 10-ak minuta.
Zalijte ostatkom vode, dodajte ocijeđeni grah, koncentrat rajčice i kuhanu tjesteninu.
Kad zavrije, prokuhajte još par minuta.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar