Brzi pašta fažol

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Sastojci:

-4 žlice ulja
-100 g luka
-70 g mesnate slanine
-2 češnja češnjaka
-1,3–1,5 l vode
-1 žlica Vegete
-1 list Lovor sušeni
-1 žlica nasjeckanog celerova lista
-3 limenke Smeđeg graha Podravka (400 g)
-2 žlice Dvostrukog koncentrata rajčice
-150 g Chifferi Podravka
-1 žlica nasjeckanog peršina

Priprema:
 
Na vrućem ulju popecite nasjeckani luk i na komadiće narezanu slaninu.

Dodajte protisnuti češnjak i zalijte s malo vode.

Dodajte Vegetu, lovorov list, celerov list i pirjajte 10-ak minuta.

Zalijte ostatkom vode, dodajte ocijeđeni grah, koncentrat rajčice i kuhanu tjesteninu.

Kad zavrije, prokuhajte još par minuta.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More