ZABORAVITE BOLNA LEĐA: Uz ova 3 sastojka svaku večer, bol brzinski nestaje

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Ovaj je recept navodno prvi zapisao jedan olimpijski sportaš koji je pomoću njega tretirao svoju kralježnicu nakon teških fizičkih napora.
Nakon ovog prirodnog recepta, nećete se sjećati da vas je nekada jako znala boljeti kralježnica, odnosno rekli bismo - leđa. Bilo da dugo sjedite ili naporno fizički radite, leđa trpe. No, priroda ima rješenje. Savršene su stvari nerijetko vrlo jednostavne, a to je slučaj i s ovim receptom. Svi su vam sastojci nadohvat ruke, a oslobodit će vas boli u rukama, nogama, leđima i zglobovima. Svake večeri prije spavanja mjesec i pol dana pojedite:
– 1 smokvu
– 1 suhu marelicu
– 5 suhih šljiva


Ovi su plodovi puni supstanci koje izazivaju regeneriranje tkiva, a koje sastavljaju intervertebralne diskove. Naime, oni ih jačim i čvršćim. Pršljenovi se počinju sami namještati.
Svaki plod sadrži određene elemente i supstance, a njihova je kombinacija savršen lijek, učinkovit protiv bolova u leđima.  Ovaj je recept navodno prvi zapisao jedan olimpijski sportaš koji je pomoću njega tretirao svoju kralježnicu nakon teških fizičkih napora.

dnevno.hr
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More