Voćna torta sa rozen korama

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

Potrebni sastojci:

    1 pakovanje kora za rozen tortu
    1 kg jagoda  500g belog šlaga
    3 dl hladne kisele vode 
    2 kisele pavlake
    200g šećera u prahu



Priprema:

Očisćene jagode secite na kolutove debljine 2-3 mm.

Umutite šlag sa hladnom kiselom vodom pa dodajte umućenu pavlaku sa šećerom u prahu.
Sve dobro sjedinite.

Koru premazite šlagom, preko šlaga stavite drugu koru pa opet premažite šlagom. Na šlag poredjajte jagode a preko njih stavite jos malo šlaga da bi se sledeća kora bolje zalepila.

Filujte tako svaku koru a na svaku drugu stavljajte i jagode.

Tortu možete dekorisati po želji i volji....

izvor  : http://domaci-recepti.blogspot.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More