Senzacionalni ruski patent: Sastojak kojeg svi imate liječi želučane i probavne bolesti u najkraćem roku!

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Portal Femina donosi odličan članak kako u potpunosti izliječiti sve želučane tegobe prirodnim lijekom od samo 1 sastojka kojeg svi mogu lako nabaviti: liječi dijareju i salmonelozu za 5 sati, a čir na želucu, disbakteriozu crijeva i kolitis za 7 dana!

Radi se o patentiranom lijeku od osušene kore nara/šipka ruskog iscjelitelja G.I. Glubokog kojim je iscjeljivao još i sam Hipokrat.

Što i u kojem roku uvarak od kora nara liječi:

1. Dizenterija, dijareja (i ostali želučani virusi), upala slijepog crijeva nestaju za 5 sati.
2. Salmoneloza – za 5 sati.
3. Čir na želucu – za 7 dana.
4. Disbakterioza crijeva – za 7 dana.

O čemu se radi?

Ne bacajte koru od nara ili šipka. Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

Nevjerojatno sredstvo koje će vam pomoći kod svih želučanih infekcija i osloboditi vas crijevnih poremećaja.
Prava hitna pomoć bez lijekova!

U prosincu 1999. g. u ruskom listu “Ruski vesnik” (v 50-51 (444-445) objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G.I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, proljeva, kolere, upale slijepog crijeva (bez kirurške operacije!), salmoneloze – uvarkom od suhih kora nara ili šipka za 5 sati!

Pri patentiranju lijeka (1996. g) prethodila je obavezna provjera u medicinskoj ustanovi i njegova sposobnost inhibicije patogene bakterije “in vitro”.

Pomegranate-Peel
Zapamtiti:

U procesu liječenja – uvarak se ne cijedi.

Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.

Odnos kore nara i kipuće vode je 1:20. Ovo je važno!

Bit liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom probavnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju) i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave i čovjeku nužne bakterije.

O jedinstvenim svojstvima suhih kora nara znao je još Hipokrat prije 2500 godina. Uspješno je primjenjivao njegov uvarak za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Osim toga, ovim uvarkom je liječio rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj uvarak. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane.

Slijedi članak i recept za pojedine bolesti i tegobe iz gore spomenutih novina preveden s ruskog jezika.
Čudotvorni recept ruskog iscjelitelja G.I. Glubokog

“S moje strane je predložen prvi univerzalni biljni preparat na svijetu, koji učinkovito inhibira svi patogene bakterije u cijelom probavnom traktu čovjeka, neovisno od sojeva i mutacije, uključujući i one koje mogu nastati kroz stotine i tisuće godina. Na molbu čitatelja dajem recept pripreme uvarka suhih kora nara/šipka i njegovu primjenu.

Priprema uvarka od suhih kora nara:

Odnos suhih kora nara i kipuće vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šalicu ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih s 200 ml kipuće vode. Pokriti. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nemojte ga cijediti. Nakon toga se može piti. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šalica s uvarkom treba stajati kraj bolesnika.

Priprema uvarka od sušenih kora nara za sve navedene bolesti je ista. Primjena – za svaku bolest je drugačija.

Za izlječenje za 5 sati od: dizenterije, proljeva, salmoneloze, tifusa, akutnog apendicitisa (upala slijepog crijeva) uvarak konzumirati na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba se popiti pola šalice (čaše) uvarka. Nemojte ga cijediti. Ponovo poklopite. Ako nakon 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proljev i njegovo liječenje je završeno. Možete slobodno izaći iz kuće, jer proljeva (ili zatvora) više neće biti.

Ako nakon 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili proljev, ili tifus, ili salmoneloza. Treba ostati u kući i nakon 3 sata popiti preostalu polovicu šalice uvarka. Proces liječenja nastavlja se i u narednih 3 sata. A ozdravljenje nastupa nakon 5 sati od početka liječenja.
Za izlječenje za 7 dana od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (upale debelog crijeva), disbakterioze crijeva, konzumirati uvarak suhih kora nara na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, uvarak početi piti. U toku dana popiti polovicu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Početi piti ujutro na prazan želudac, nakon buđenja, a posljednju četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba piti uvarak svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite nastaviti s tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana nakon prvog tretmana liječenja.

Zapamtite:

U procesu liječenja – uvarak se ne cijedi.

Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.
Odnos kore nara i kipuće vode je 1:20. Ovo je važno!

Bit liječenja sastoji se u tome, da se u cijelom probavnom traktu stalno poništavaju sve patogene bakterije (zdrave ostaju) i njihovu lokaciju uspješno nastanjuju zdrave i čovjeku nužne bakterije.

O jedinstvenim svojstvima suhih kora nara znao je još Hipokrat prije 2500 godina. Uspješno je primjenjivao njegov uvarak za liječenje dizenterije. Pozitivna reakcija je nastajala nakon 5 sati. Osim toga, ovim uvarkom  je liječio rane. Na ranu se stavljala čista pamučna tkanina umočena u ovaj uvarak. Stalno se održavala vlažnom do iscjeljenja rane. “

G.I. Gluboki (članak iz lista “Russkij Vesnik”)

Vrlo je važno pridržavati se omjera sastojaka: Odnos kore nara i kipuće vode je 1:20, da ne izazovete kontraindikacije u vidu vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Više o ovom lijeku na:

Femina -uspesnazena.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More