Rak je moguće izlječiti za manje od tri minute!

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
 Ovu zapanjujuću teoriju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden, poznat po teorijama o lečenju raka.Ovu zapanjujuću teoriju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden, poznat po teorijama o lečenju raka, koji tvrdi da emocije utiču na DNK i da kolektivna snaga misli (molitva, sugestija…) može izlečiti od bilo kakve fizičke bolesti.


Cancer-cell
Rak nestaje delovanjem namere i svešću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svetu, a koristi se polje koje sve povezuje… Ovo eterično polje o kojem priča znanstveno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332


Kontrola nad mislima i emocijama
Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tela. Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija. No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i delovati na okolinu.


Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira lečenje. To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izlečenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći celi proces ultrazvukom na ekranu. Ovaj video možete naći na youtubeu. Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolunad svojim mislima i emocijama i jačati ih vežbom, donosi ordinacija.hr


Emocije mjenjaju DNK
Naše emocije i osećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. Kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti. Ako nasuprot toga govorimo i osećamo da se menjamo sada ovoga časa ( kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promjena i naš DNK se menja i mi se menjamo.

Znanost je godinama tvrdila da naša vera i osećaji nemaju uticaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osećaji, misli, emocije i vera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.
Emocije menjaju DNK, zapamtite to! Molimo podelite s prijateljima…

(BLOG.ETURIST.INFO)
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More