Farmaceutska industrija ne želi da ovo znate: Biljka koja liječi rak je dostupna i u Hrvatskoj!

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Ekstrakt korijena ove biljke tako je djelovao samo na kancerogene stanice za razliku od kemoterapije koja ubija sve stanice.
Tonik od maslačka može izliječiti rak, otkriće je to sa Sveučilišta Windsor u Kanadi. Doktorica Caroline Hamm uvidjela je da su oni koji su pili čaj od maslačka poboljšali svoje zdravstveno stanje. Ovo otkriće liječnica je prenijela i svojoj kolegici bio-kemičarki Siyaram Pandey koja je započela istraživanje. Nakon provedenog istraživanja došla je do neočekivanih rezultata.

Ispitujući uzorke krvi pacijenata oboljelih od leukemije ove dame utvrdile su da ekstrakt korijena maslačka učinkovito uništava stanice leukemije, a na normalne stanice nema takav učinak. Ekstrakt korijena ove biljke tako je djelovao samo na kancerogene stanice za razliku od kemoterapije koja ubija sve stanice. Nakon ovog otkrića znanstvenice su nastavile s istraživanjem pa su tako došle do zaključka da je maslačak koristan i za druge tipove kancerogenih stanica.

No, velika moć farmaceutske industrije uplela se i u ovaj slučaj pa se tako prirodni lijekovi ne mogu zaštititi, a industrija, ako ne pronađe način da sintezira aktivnu substancu maslačka, u ovom poslu ne može profitirati.

Zabilježeni su i neki slučajevi koji su se uspjeli izliječiti ovom metodom pa je tako primjerice, američki farmer George Carins uz pomoć praška od korijena maslačka izliječio rak prostate, a on je objavio i upute o liječenju. Naime, pola žlice praha pomiješano s vodom za par mjeseci rješava probleme s rakom. Drugi je slučaj muškarca oboljelog od leukemije, riječ je o Johnu DiCarlu koji je nakon povratka iz bolnice u kojoj mu je rečeno da umire počeo konzumirati čaj od maslačka, a nakon par mjeseci leukemija je posve nestala.
Zanimljivo je međutim, da je izliječeni dvojac ovaj napitak konzumirao na dva različita načina pa se tako dolazi do zaključka kako maslačak pomaže u svim varijantama. No, pri konzumaciji valja biti pažljiv jer ga nije dobro kombinirati s mesom i prerađenom hranom, a mudro je i ne konzumirati šećer.dnevno.hr
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More