NAJLAKŠI NAČIN ZA PRESTANAK PUŠENJA: Za samo 3 dana, a potrebno je pojesti 10 kg jabuka!

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
 Ako se želite osloboditi od cigareta na jednostavan, bezopasan i pouzdan način, to možete učiniti već sutra!

Asim Hamzić, 63, penzionisani isljednik Policijske stanice u Visokom, tvrdi da ima posve prirodan recept za odvikavanja od cigareta. Deset kilograma jabuka – poručuje Asim – pojesti u roku od tri dana zaredom, i cigareta vam više nikada neće pasti na pamet.
– Nakon ove brze terapije jabukama, izgubi se želja za cigaretama. Kao da nikada niste bili duhanski ovisnik – kaže Asim Hamzić koji već skoro cijelu deceniju uživa bez nikotina. A nada se da će tako ostati do kraja života.
– Za tri dana potrebno je pojesti deset kilograma jabuka, bilo koje vrste. Oguljene ili neoguljene, to ne igra ulogu u procesu odvikavanja. Za to vrijeme, osim jabuka, ne jede se i ne pije ništa drugo. A sve vrijeme cigarete konzumirati kao i ranije. Nakon trećeg dana, jednostavno više nemate želju za cigaretama – kaže Asim.
Osim blage glavobolje za vrijeme trodnevne terapije, nije osjetio druge posljedice.
Asim je bio strastveni pušač punih 35 godina. Dnevno je pušio tri kutije “Drine”. Nakon što je probao druge metode, recept sa jabukama isprobao je prije devet godina – i uspio! Danas, kada se posve uvjerio da je terapija jabukama djelotvorna, odlučio ga je rado preporučiti drugim pušačima koji se žele osloboditi ovog poroka.
I doktori smatraju da ova metoda ima logike.
Naime, tolika količina jabuka u kratkom vremenskom roku djeluje kao snažan pročistač organizma. A, osim jake želje koju osoba koja se odvikava od nikotina mora imati, detoksikacija, odnosno pročišćavanje organizma, igra najvažniju ulogu u ovom procesu.
Jedenje jabuka, pa makar se radilo i o deset kilograma u roku od tri dana, izuzev onima koji imaju problema sa želučanom kiselinom, ne može izazvati nikakve neželjene posljedice, čak ako recept odvikavanja i ne uspije.

(Doznajemo.com/Aura.ba)
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More