Čoko-rum bombice

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Sastojci:

Smjesa
  
-300 g mljevenog Petit Beurre keksa
-100 g maslaca
-120 g čokolade za kuhanje
-2 jušne žlice ruma
-100 ml mlijeka
 
Za valjanje
  
-100 g kokosa


Priprema:

Omekšali maslac pomješati sa mljevenim Petit Beurre keksom.

Dodati mlijeko, otopljenu čokoladu i rum. Rukama miješati.

Oblikovati kuglice i uvaljati ih u kokos.

Kuglice staviti u košarice ili na pladanj.

Staviti u hladnjak.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More