OVA BILJKA JE SPASILA NEKOLIKO STOTINA LJUDI! Biljka koja ubija rak za samo 16 sati!

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
 Kinezi su otkrili da se artemisinin bori protiv raka grudi, tako što ubija 98% kancerogenih ćelija u našem organizmu.

"Lajf Sajents" se detaljnije pozabavio ovom biljkom, koja je inače derivat "svit vormvuda" što u prevodu znači slatki pelin. Kada se artimisinin konzumira sam, smanjuje 28 % ćelija raka dojki, a u kombinaciji sa gvožđem uspeva da uništi rak u potpunosti.
Bitno je naglasiti da je artemisinin bezopasan za zdrave ćelije organizma.

Kineska medicina je toliko bogata, jer pored ove svrhe artemisinina, i pre nekoliko hiljada godina ga je koristila protiv malarije. Parazit malarije ne može opstati sa artemisininom, jer je bogat gvožđem.

"Sve zajedno, naši rezultati dokazuju da artemisininovo ometanje E2F1 transkriptivnog faktora posreduje u zaustavljanju ćelijskog kruga raka dojki i predstavlja kritičan put kojim artemisinin kontroliše rast produktivinih ćelija raka", kažu istraživanja laboratorija za rak Univerziteta u Kaliforniji.

Gvožđe se skuplja u kancerogenim ćelijama sa posebnim receptorima koje im pomažu u detaljenju ćelija. Normalne ćelije takođe imaju ove receptore, ali one kancerogene ih imaju u većim količinama i zato je dobro kombinovati gvožđe i artemisinin.


Kako izveštava bosanski portal haber.ba do sada je ovaj ekstrat bilo teško nabaviti po povoljnim cenama, ali pošto je došlo do ekspanzije ove biljke moglo bi se očekivati da će i cena biti dostupnija.
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More