Sastojci:
Biskvit:
-125 grama margarina
-250 grama šećera
-4 jaja
-50 grama kakaa
-1,5 dcl mlijeka
-3 dcl kiselog vrhnja
-1 čajna žličica praška za pecivo
-1/2 čajne žličice sode bikarbone
-300 grama brašna
Krema:
-200 grama mliječne čokolade (rastopiti)
-125 grama margarina
-1 čaša kiselog vrhnja
-250 grama šećera u prahu
Priprema:
Izmiješati margarin sa šećerom pa postepeno dodati ostale sastojke.
Smjesu izliti u tepsiju veličine pećnice pa peći na 170 stupnjeva oko 20 min.
Izmiješati sve sastojke za kremu.
Biskvit prepoloviti na dva dijela.
Nafilati prvi dio sa kremom, poklopiti i nafilati drugi dio.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar