LIMUN U MINERALNOJ VODI: NAJMOĆNIJI NAPITAK KOJI TOPI I NAJVEĆE TRBUHE

Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest
Kako bi se tvrdoglavih masnih jastučića barem djelomično riješili, a tijelu priuštili detoksikaciju vrijeme je idealno za kuru s popularnom Sassy vodom.

Prošlogodišnji svjetski bestseller ‘Prehrana za vitak struk’ naišla je na brojne poklonice širom svijeta koje su same posvjedočile o velikom učinku sadržaja knjige na njihovo zdravlje i izgled. Autorice, nutricionistica Cynthia Sass i urednica časopisa o zdravlju Liz Vaccariello, odgovoran su duet za revolucionarnu prehranu čija je okosnica voda. Naime nije riječ o običnoj vodi nego napitku čiji su sastojci najjače topilice suvišnih kilograma, tačnije masnih jastučića. Osim toga čarobna voda odgovorna je za revitalizaciju cjelokupnog organizam jer jača kardiovaskularni sustav, a tijelo oslobađa svih nakupljenih toksina.

Sastojci:

- 2 litre vode - 1 kašika naribanog korjena đumbira - 1 tanko narezan krastavac bez kore - 1 limun - 12 listića mente

Priprema:

Limun operite i narežite na kolutiće te svaki blago zarežite po kori, krastavac ogulite i narežite na ploške te dodajte zajedno s limunom u vodu. Đumbir ogulite i naribajte te zajedno s listićima mente dodajte u pripremljenu vodu. Pripravak ostavite preko noći u hladnjaku, sutradan započnite s konzumiranjem na način da se pridržavate ovog plana prehrane:

Doručak – čaša Sassy vode i lagani doručak popu žitarica, nemasnog mlijeka, sjemenki suncokreta ili voća poput ananasa

Ručak – čaša Sassy vode, riba po mogućnosti pripremljena na pari ili kuhana u vodi i salata s povrćem

Večera – čaša Sassy vode, riba, kuhani krumpir i zelene mahune

Kao međuobroke smijete jesti jogurt, bobičasto voće, povrće i svježe voćne sokove, ne kupljene. Ovakvog režima prehrane za vidljive promjene na tijelu potrebno je održavati minimalno četiri dana.


aura.ba
Podijeli ovaj recept Podijeli na Facebook Podijeli na Twitter Pošalji Emailom Podijeli na Pinterest

0 komentari:

Objavi komentar

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More